banda verde
banda verde
Felii din frunza de Aloe Vera
FOREVER LIVING PRODUCTS
Hrana trebuie să fie medicamentul tău!
Pentru alte informaţii:
Cel: 0720 907 180
Fix: 0371 460 189
aloevera@aloeveraflpforever.eu
logo FLP
Hartă site
Galerie artă
Home
Informaţii
Contact
Catalog
Teste
Calendar
Afacere
Link-uri
Mărturii
Afecţiuni
Acces colaboratori
Suplimente alimentare
Gabriela Ichim

Înapoi la
Catalog
Forever ImmuBlend Forever Echinacea Supreme Forever Argi+ CardioHealth Forever Ginkgo Plus Forever Multi - Maca
Forever A - Beta - CarE Nature - Min Forever Absorbent - C Forever Lycium Plus Forever Arctic - Sea Fields of Greens
Forever Garlic - Thyme Forever Kids Gin - Chia (Forever) Forever Calcium Forever Vision Forever Active Probiotic
Forever Active HA Forever Pro 6 Forever Nature's18      
Forever Echinacea Supreme - FLP
Forever Echinacea Supreme Forever Echinacea Supreme
       Echinacea are o tradiţie îndelungată în cultura indienilor din ţinuturile Americii de Nord, care o preferau pentru menţinerea sănătăţii în timpul iernii. În acest scop, indienii aplicau cataplasme cu rădăcină, şi consumau ceaiuri de Echinacea. Planta a fost foarte folosită în America până în anii ’40, iar europenii, care au descoperit-o în anii ’30, o folosesc constant şi intens şi astăzi.
Cumpara!
Cod:#214 detalii...   Preţ: 23,50 (TVA inclus )
Forever Argi+ - FLP
Forever Argi+ Forever Argi+
       L-ARGININA este un aminoacid atât de puternic încât oamenii de ştiinţă îl mai numesc şi "molecula miracol". Şi nu fără motiv, pentru că organismul nostru converteşte L-arginina în oxid nitric, substanţă care sprijină o bună circulaţie a sângelui. Fluxul sanguin îmbunătăţit contribuie la o tensiune arterială normală şi, în general, la sănătatea sistemului cardiovascular.
Cumpara!
Cod:#320 detalii...   Preţ: 69,75 (TVA inclus )
CardioHealth - FLP
CardioHealth CardioHealth
       Forever CardioHealth™ cu coenzima Q10, iată un supliment alimentar special realizat pentru a se dizolva în paharul tău cu Aloe Vera Gel şi pentru a furniza trei nutrienţi importanţi pentru menţinerea sănătăţii aparatului cardiovascular. Forever CardioHealth™ cu coenzima Q10 întreţine nivelul optim al homocisteinei, acoperă necesarul de coenzimă Q10 pe care îl presupune funcţionarea celulară eficientă şi furnizează substanţe antioxidante importante pentru sănătatea inimii. Aceste ingrediente valoroase contribuie în mod global la menţinerea sănătăţii aparatului cardiovascular.
Cumpara!
Cod:#312 detalii...   Preţ: 30,63 (TVA inclus )
pagina sus
Forever Ginkgo Plus - FLP
Forever Ginkgo Plus Forever Ginkgo Plus
       Întreţineţi-vă creativitatea cu Ginkgo biloba, legendarul “tonic al creierului”, ale cărui proprietăţi sunt cunoscute de peste cinci milenii! Forever Ginkgo Plus este o combinaţie unică de patru plante originare din China. Extractului din frunze de Ginkgo biloba, ingredientul principal, i-au fost asociate trei alte renumite ingrediente vegetale: Ganoderma din ciuperci Reishi, fructe de Schizandra şi Remediul Fo-ti.
Cumpara!
Cod:#073 detalii...   Preţ: 35,34 (TVA inclus )
Forever Multi-Maca - FLP
Forever Multi-Maca Forever Multi-Maca
       Maca (Lepidium meyenii) este o plantă anuală ce se cultivă în ţinutul muntos din centrul statului Peru. Rădăcina comestibilă, asemănătoare cu ridichea, reprezintă pentru localnici un nutritiv important. În Peru, Maca este venerată de peste 2.000 de ani. Legenda spune că războinicii consumau Maca înainte de a merge la luptă pentru a căpăta forţă şi rezistenţă. Conchistadorii spanioli au numit-o “stimulentul sexual al incaşilor”. Astăzi Maca este cunoscută ca “ginseng peruvian”. Studii recente arată că ar favoriza libidoul, potenţa sexuală şi energia.
Cumpara!
Cod:#215 detalii...   Preţ: 29,70 (TVA inclus )
Forever A-Beta-CarE - FLP
Forever A-Beta-CarE Forever A-Beta-CarE
       Forever A-Beta-CarE este un produs esenţial ce combină vitaminele A (beta-caroten) şi E, plus seleniu, un antioxidant mineral. Antioxidanţii sunt vitali în lupta împotriva radicalilor liberi (molecule ce provin din poluanţi, ajung în organism şi deteriorează celulele sănătoase).
Cumpara!
Cod:#054 detalii...   Preţ: 33,42 (TVA inclus )
pagina sus
Nature-Min - FLP
Nature-Min Nature-Min
       Cu Nature-Min, organismul tău va putea beneficia acum de nutrienţi extraşi din adâncul mărilor. 4% din masa corpului este constituită din minerale, pe care organismul uman nu le poate sintetiza, dar le obţine din hrană sau suplimente alimentare.
Cumpara!
Cod:#037 detalii...   Preţ: 20,46 (TVA inclus )
Forever Absorbent-C - FLP
Forever Absorbent-C Forever Absorbent-C
       Aportul zilnic de vitamina C a fost mereu asociat cu sănătatea. Ştiinţa ne oferă azi o întreagă listă cu beneficiile aduse de cea mai utilizată vitamină. Vitamina C este hidrosolubilă. Întrucât corpul uman nu are capacitatea de a produce vitamina C, ea trebuie luată din hrană sau suplimente precum Forever Absorbent-C.
Cumpara!
Cod:#048 detalii...   Preţ: 19,79 (TVA inclus )
Forever Lycium Plus - FLP
Forever Lycium Plus Forever Lycium Plus
       Fruct chinezesc utilizat de secole, lycium-ul favorizează menţinerea sănătăţii tenului, a vitalităţii şi acuităţii vizuale. Forever Lycium Plus este un supliment nutritiv conceput ca sursă de antioxidanţi, bioflavonoide şi alţi fitonutrienţi cu efecte benefice.
Cumpara!
Cod:#072 detalii...   Preţ: 37,20 (TVA inclus )
pagina sus
Forever Arctic-Sea - FLP
Forever Arctic-Sea Forever Arctic-Sea
       Acizii graşi sunt o grupă de nutrienţi vitali unei bune sănătăţi a organismului. Aceşti nutrienţi servesc mai multor funcţii, printre care şi aceleia de construcţie a membranelor celulare. De asemenea, organismul foloseşte acizii graşi la constituirea ţesutului adipos, necesar în cantităţi adecvate pentru a acoperi şi proteja organele interne, precum şi pentru a evita pierderea căldurii interne a corpului. Totuşi, nu toţi acizii graşi sunt benefici.
Cumpara!
Cod:#039 detalii...   Preţ: 34,41 (TVA inclus )
Fields of Greens - FLP
Fields of Greens Fields of Greens
       Stilul modern de viaţă şi comoditatea alimentaţiei de tip „fast food” duc la neglijarea consumului de alimente proaspete, bogate în substanţe nutritive. Forever Living Products oferă o soluţie simplă „alimentaţiei comode” prin Fields of Greens. O singură privire asupra listei ingredientelor ne dezvăluie abundenţa de elemente nutritive, concepută special pentru a combate deficienţele nutritive ale alimentaţiei moderne.
Cumpara!
Cod:#068 detalii...   Preţ: 13,58 (TVA inclus )
Forever Garlic-Thyme - FLP
Forever Garlic-Thyme Forever Garlic-Thyme
       Utilizarea usturoiului şi a cimbrului în alimentaţie datează de mii de ani. Un papirus din Egiptul Antic (1500 î.Hr.) menţionează 22 de utilizări curative ale usturoiului. Astăzi, ştiinţa ne dezvăluie modul de acţiune al acestor plante.
Cumpara!
Cod:#065 detalii...   Preţ: 20,46 (TVA inclus )
pagina sus
Forever Kids - FLP
Forever Kids Forever Kids
       Forever Kids Chewable Multivitamins oferă copiilor substanţele nutritive de care au nevoie zi de zi. Amuzante şi delicioase, aceste multivitamine asigură atât adulţilor, cât şi copiilor de peste doi ani necesarul de vitamine şi minerale vitale, precum şi de fitonutrienţi care le pot lipsi din alimentaţie.
Cumpara!
Cod:#198 detalii...   Preţ: 15,69 (TVA inclus )
Gin-Chia - FLP
Gin-Chia Gin-Chia
       Două plante medicinale străvechi: chia aurie (Salvia columbariae) din vest şi ginseng din est, combinate pentru a crea un miracol modern – Forever Gin-Chia. Datorită acestei puternice combinaţii organismul va primi ceea ce a pierdut prin stilul de viaţă actual, agitat.
Cumpara!
Cod:#047 detalii...   Preţ: 20,46 (TVA inclus )
Forever Calcium - FLP
Forever Calcium Forever Calcium
       Calciul este cea mai răspândită substanţă minerală din organism, reprezentând cca. 2% din masa corporală. Cea mai mare parte a calciului, 99%, se găseşte în oase şi dinţi, iar restul în celulele nervoase, sânge, ţesuturi şi fluide. Asociat de mult timp cu creşterea şi rezistenţa oaselor şi dinţilor, calciul este de asemenea esenţial pentru coagularea sângelui şi transmiterea impulsurilor nervoase. Calciul este necesar pentru muşchi şi pentru eliberarea hormonilor, inclusiv a insulinei. Conform statisticilor oficiale din SUA, 75% dintre americani nu consumă cantitatea zilnică recomandată de calciu.
Cumpara!
Cod:#206 detalii...   Preţ: 27,22 (TVA inclus )
pagina sus
Forever Vision - FLP
Forever Vision Forever Vision
       Văzul este de nepreţuit… iar unii consideră că este de la sine înţeles să  poţi vedea. Ne completăm permanent dieta cu suplimente nutritive care să ne aducă o stare de bine, dar avem tendinţa de a neglija sănătatea ochilor ca parte a sănătăţii noastre.
Cumpara!
Cod:#235 detalii...   Preţ: 29,82 (TVA inclus )
Forever Active Probiotic - FLP
Forever Active Probiotic Forever Active Probiotic
       Creat pentru a promova un sistem digestiv sănătos, Forever Active Probiotic, sub forma unor capsule mici, uşor de înghiţit, ajută la combaterea dezechilibrelor create de hrana neadecvată şi stilul dezordonat de viaţă, care pot conduce la o scădere a numărului probioticelor naturale din organism. Forever Active Probiotic acţionează în principal la nivelul colonului, unde ajută procesul de digestie şi eliberarea substanţelor nutritive în vederea absorbţiei. De asemenea, contribuie la procesul de creştere şi dezvoltare, prin menţinerea sănătăţii şi echilibrului organismului.
Cumpara!
Cod:#222 detalii...   Preţ: 32,86 (TVA inclus )
Forever Active HA - FLP
Forever Active HA Forever Active HA
       Forever Active HA este o formulă unică ce furnizează acid hialuronic cu masă moleculară mică, cu proprietăţi hidratante şi lubrifiante, plus ulei de ghimbir şi şofran. Datorită acestei formule, Forever Active HA este unul dintre cele mai performante suplimente nutritive de pe piaţă, destinat lubrifierii articulaţiilor şi hidratării pielii.
Cumpara!
Cod:#264 detalii...   Preţ: 38,40 (TVA inclus )
pagina sus
Forever Pro 6 - FLP
Forever Pro 6 Forever Pro 6
       Forever Pro 6 este o combinaţie de şase vitamine, minerale şi extracte vegetale, destinată menţinerii sănătăţii prostatei. Prostata este o glandă de mărimea unei nuci, localizată sub vezica urinară. În numeroase cazuri s-a dovedit utilă consumarea suplimentelor alimentare de către bărbaţii de peste 40 de ani, pentru efectul benefic al acestora asupra sănătăţii prostatei.
Cumpara!
Cod:#263 detalii...   Preţ: 34,14 (TVA inclus )
Forever Nature's 18 - FLP
Forever Nature's 18 Forever Nature's 18
       Reuşiţi să consumaţi cele cinci porţii de legume şi fructe recomandate pentru consumul zilnic? Conform recomandărilor Institutului Naţional de Cercetare a Cancerului din SUA, orice bărbat, femeie sau copil ar trebui să consume zilnic minimum cinci porţii de legume şi fructe. Acestea conţin antioxidanţi puternici ce contribuie la menţinerea sănătăţii şi stimulează funcţia imunitară, precum şi alte substanţe fitochimice ce constituie o sursă importantă de nutrienţi de care organismul are nevoie.
Cumpara!
Cod:#271 detalii...   Preţ: 51,29 (TVA inclus )
pagina sus
Curs valutar BNR
curs valutar in timp real
Forever ImmunBlend Forever ImmunBlend
Forever ImmunBlend - FLP
      Forever ImmuBlendTM a fost conceput pentru a sprijini funcţia imunitară, acţionând global asupra sistemului imunitar, de la prima sa linie de apărare până la ultima. Fiecare ingredient al amestecului nostru brevetat a fost ales pentru rolul esenţial pe care îl joacă în sprijinirea funcţiei imunitare. Ajută sistemul natural de apărare al corpului să funcţioneze la parametrii optimi, pentru ca tu să te poţi ocupa de treburile zilnice fără griji.
Cumpara!
Cod:#355 detalii...   Preţ: 21,43 (TVA inclus )