banda verde
banda verde
Felii din frunza de Aloe Vera
FOREVER LIVING PRODUCTS
Hrana trebuie să fie medicamentul tău!
Pentru alte informaţii:
Cel: 0720 907 180
Fix: 0371 460 189
aloevera@aloeveraflpforever.eu
logo FLP
Hartă site
Galerie artă
Home
Informaţii
Contact
Catalog
Teste
Calendar
Afacere
Link-uri
Mărturii
Afecţiuni
Acces colaboratori
Produse apicole
Gabriela Ichim

Înapoi la
Catalog
Forever Bee Honey
Forever Royal Jelly
Forever Bee Pollen
Forever Bee Propolis
Forever Bee Honey - FLP
Forever Bee Honey Forever Bee Honey
       Albinele colectează nectarul de la mai multe flori, îl amestecă cu enzimele proprii, iar apoi depozitează mierea astfel obţinută în faguri. De-a lungul timpului mierea a fost considerată un aliment de cea mai bună calitate, o adevărată comoară nutriţională. Mierea este un aliment ideal atât pentru copii, cât şi pentru adulţi, fiind uşor asimilabilă.
Cumpara!
Cod:#207 detalii...   Preţ: 18,91 (TVA inclus )
Forever Royal Jelly - FLP
Forever Royal Jelly Forever Royal Jelly
       Lăptişorul de matcă reprezintă secreţia lactescentă a glandelor faringeale ale albinelor. Această secreţie este amestecată cu enzime pentru a deveni „super-alimentul” destinat hrănirii albinelor ce urmează să devină regine. De fapt, lăptişorul de matcă va fi singura hrană a reginelor de-a lungul întregii lor vieţi reproductive, acestea fiind capabile să depună până la 3.000 de ouă pe zi timp de 6 ani. Albinele lucrătoare ce se hrănesc numai cu miere trăiesc doar 4 - 6 săptămâni.
Cumpara!
Cod:#036 detalii...   Preţ: 37,14 (TVA inclus )
Forever Bee Pollen - FLP
Forever Bee Pollen Forever Bee Pollen
       Polenul oferit în produsul Forever Bee Pollen este extras de albine din florile ce cresc în regiunile izolate, intens deşertice. Din stupi, polenul este colectat în recipiente speciale din oţel inoxidabil, ce îi asigură prospeţimea şi îi păstrează nealterate calităţile nutritive. Forever Bee Pollen este un produs 100% natural, nu conţine conservanţi, coloranţi sau aromatizanţi artificiali.
Cumpara!
Cod:#026 detalii...   Preţ: 17,17 (TVA inclus )
pagina sus
Forever Bee Propolis - FLP
Forever Bee Propolis Forever Bee Propolis
       Când vorbim despre albine, ne gândim în primul rând la miere şi polen. Mai există, însă, şi propolisul, o răşină secretată de arbori, pe care albinele o colectează şi o metabolizează, folosind-o apoi pentru a etanşeiza stupii. Etanşeizarea este atât de eficientă, încât interiorul stupului este mai aseptic decât majoritatea sălilor de operaţie. Denumirea „propolis” provine din limba greacă şi înseamnă „înaintea oraşului”, adică apărarea comunităţii împotriva pericolelor externe.
Cumpara!
Cod:#027 detalii...   Preţ: 35,90 (TVA inclus )
Curs valutar BNR
curs valutar in timp real