aloe vera
aloe vera flp
Felii din frunza de Aloe Vera
FOREVER LIVING PRODUCTS
Hrana trebuie să fie medicamentul tău!
Pentru alte informaţii:
Cel: 0720 907 180
Fix: 0371 460 189
aloevera@aloeveraflpforever.eu
sei in Italia?
ecco i link per avere i prodotti in Italia:
ci sono 3 diversi modi:
Cliente Club
Incaricati
Cliente Autoconsumo
logo FLP
Hartă site
Galerie artă
Home
Informaţii
Contact
Catalog
Teste
Calendar
Afacere
Link-uri
Mărturii
Afecţiuni
Acces colaboratori
Gabriela Ichim

pagina sus
Home page
sediul FLP
Certificari FLP
Certificare FLP
Certificare FLP

Fondată în 1978 cu puţin mai mult decât visuri şi muncă susţinută, Forever Living este acum o companie de miliarde de dolari, cu sediul în Scottsdale, Arizona, care produce şi comercializează o vastă gamă de produse pentru sănătate şi frumuseţe. Oameni ca şi tine distribuie aceste produse minunate, oferindu-ţi şi ţie oportunitatea de a-ţi dezvolta propria afacere şi de a-ţi asigura viitorul din punct de vedere financiar. Cu peste nouă milioane şi jumătate de distribuitori în peste 145 de ţări, Forever Living îţi pune la dispoziţie şansa unică de a avea un stil de viaţă mai sănătos şi mai prosper.

Rex le-a propus rudelor şi prietenilor apropiaţi o idee de afaceri foarte simplă: aceea de a le oferi cunoscuţilor, într-o manieră personală, produse consumabile pentru un stil de viaţă responsabil şi sănătos. În locul investiţiilor  uriaşe în publicitatea tradiţională, sumele astfel economisite le revin celor care sunt dispuşi să împărtăşească aceste produse cu familia şi cu prietenii.

Rex

Rex Maughan se află în fruntea Forever Living Products. Un auto-didact cu dorinţa şi vizunea de a reuşi, Rex a creat şi continuă să conducă o companie ca nicio alta pe pământ - o companie care, prin produsele sale minunate şi oportunitatea de afaceri pe care o oferă, a schimbat milioane de vieţi.

Educaţie şi experienţă

După ce a absolvit cursurile Facultăţii de Afaceri din cadrul Universităţii de Stat din Arizona, Rex şi-a extins orizonturile de afaceri lucrând ca Manager General pentru Mayer Central Building, ca Vicepreşedinte al Del Webb Corporation şi ca Vicepreşedinte Executiv al Del E. Webb Realty & Management Company.

Rex este certificat ca Property Manager de către Institutul de Management al Proprietăţilor Imobiliare (IREM) şi a realizat lucrări ample în domenii ca imobiliare, impozite, audit, consolidări şi fuziuni.

Munca de caritate

De la o vârstă fragedă, Rex a învăţat valoarea carităţii.

A fondat numeroase şcoli precum şi Muzeul Robert Louis Stevenson, în onoarea autorului care, la fel ca Rex, s-a îndrăgostit de Insulele Samoa şi s-a stabilit aici.

În 2009 a luat fiinţă Forever Giving, fundaţia care le oferă clienţilor şi distibuitorilor o modalitate de a dona fonduri celor care au într-adevăr nevoie de o mână de ajutor. Forever Giving a încheiat parteneriate cu organizaţii caritabile din toată lumea pentru a lupta împotriva sărăciei, a foametei şi lipsei de îngrijire medicală pentru copii.

Rex are un suflet mare şi iubeşte oamenii cu adevărat - în special pe angajaţii, distribuitorii şi pe membrii comunităţii sale. Împreună cu soţia sa, Ruth, Rex priveşte munca de caritate ca fiind cea mai mare realizare a sa.

Activitate Simplă. Mari Valori.

Calitatea produselor noastre şi simplitatea Planului de Marketing demonstrează  că toţi putem îmbunătăţi calitatea propriei noastre vieţii.  Unii încep ca şi clienţi în căutare de produse care să le îmbunătăţească bunăstarea,  pentru ca mai apoi să condividă fantastica lor experienţă cu alţii, fie ei rude, amici cunoştinţe. În plus, sunt  acei care recunosc imediat  potenţialul oferit şi încep să-şi scrie propria istorie de succes, lucrând acasă în linişte şi armonie.

Sunt milioane de persoane care, întocmai ca şi tine, au un singur obiectiv  în viaţă, acela de a trăi sănătos şi în condiţii economice decente. Forever Living Products are mult succes tocmai pentru faptul că ştie să pună în valoare lucruri la care ţii mult chiar şi tu.   Pune la dispoziţia ta mijloace care îţi permit să-ţi asumi controlul asupra vieţii tale şi să trăieşti aşa cum ai visat mereu...

Logo Forever
pagina sus