aloe vera
aloe vera flp
Felii din frunza de Aloe Vera
FOREVER LIVING PRODUCTS
Hrana trebuie să fie medicamentul tău!
Pentru alte informaţii:
Cel: 0720 907 180
Fix: 0371 460 189
aloevera@aloeveraflpforever.eu
logo FLP
Hartă site
Galerie artă
Home
Informaţii
Contact
Catalog
Teste
Calendar
Afacere
Link-uri
Mărturii
Afecţiuni
Acces colaboratori
Gabriela Ichim

Listă completă preţuri
 
pagina sus

Despre preţuri
        Fiecare produs are asociate trei preţuri diferite (exprimate în Euro, fără TVA). Vă vom explica în continuare ce înseamnă acest preţuri din perspectiva dezvoltării afacerii Forever.

        PREŢUL RECOMANDAT DE VÂNZARE (PRV)
        Este preţul cu care cumpără produsele Forever cei care au în vedere doar consumul personal, fără a se alătura companiei în calitate de distribuitori, prin semnarea Formularului de Înscriere.

        PREŢUL DE NOU DISTRIBUITOR (NDP)
        Compania vă oferă posibilitatea de a beneficia de o reducere de 15% faţă de Preţul Recomandat de Vânzare (PRV), dacă alegeţi să semnaţi Formularul de Înscriere şi să deveniţi distribuitori. În această situaţie, veţi cumpăra produsele direct de la companie la Preţ NDP (Preţ de Nou Distribuitor), cu 15% mai mic decât Preţul Recomandat de Vânzare (PRV).

        PREŢUL DE DEPOZIT (PD)
        După semnarea Formularului de Înscriere şi acumularea a 2 pc (puncte credit) din comenzi în nume propriu în maximum două luni calendaristice consecutive, orice distribuitor are dreptul de a cumpăra produsele la Preţ de Depozit (PD), cu o reducere de 30% faţă de Preţul Recomandat de Vânzare(PRV).
        Să exemplificăm cu cel mai popular produs Forever: Aloe Vera Gel. Preţurile din exemplu sunt reale şi nu conţin TVA.
 
        Aşadar, pe lângă produsele de calitate excepţională, Forever Living vă oferă şi oportunitatea dezvoltării propriei afaceri de succes. Pentru mai multe detalii despre oportunitatea de afaceri Forever, vă rugăm să luaţi legătura cu Asistent Supervizor FLP, Gabriela Ichim, care v-a oferit această informaţie, la nr. de tel. 0720907180 sau 0371460189 sau scrieţi un
mesaj aici.
preturi