aloe vera
aloe vera flp
Felii din frunza de Aloe Vera
FOREVER LIVING PRODUCTS
Hrana trebuie să fie medicamentul tău!
Pentru alte informaţii:
Cel: 0720 907 180
Fix: 0371 460 189
aloevera@aloeveraflpforever.eu
logo FLP
Hartă site
Galerie artă
Home
Informaţii
Contact
Catalog
Teste
Calendar
Afacere
Link-uri
Mărturii
Afecţiuni
Acces colaboratori
Catalog produse FLP
Despre preturi
Listă completă preţuri
Gabriela Ichim

  Băuturi nutritive   Suplimente Alimentare   Produse Apicole   Controlul Greutăţii   Îngrijirea Pielii (Ten)
  Îngrijirea Pielii (Corp)   Îngrijire Personală   Sonia Skin Care   Sonya Colour Collection   Kituri
Băuturi Nutritive - FLP      
Aloe Vera Gel Aloe Vera Gel

Bucuraţi-vă de binefacerile oferite de Aloe vera în cele patru variante de gel proaspăt, stabilizat: Aloe Vera Gel, Aloe Berry Nectar, Forever Bits N’ Peaches şi Forever Freedom. Ingredientul principal al acestor produse este gelul proaspăt din frunza de Aloe vera, ce constituie un supliment inegalabil al unei diete sănătoase. Consumaţi zilnic una dintre aceste băuturi nutritive pentru a îmbunătăţi digestia şi absorbţia substanţelor nutritive, pentru a spori cantităţile de vitamine, minerale şi aminoacizi prezente în dieta dumneavoastră şi pentru a vă bucura de un stil de viaţă sănătos.

Suplimente Alimentare - FLP
Echinacea Supreme Forever Echinacea Supreme

Sănătatea depinde de o alimentaţie adecvată. Din cauza tehnologiilor folosite în agricultura modernă, ce sărăcesc solul de substanţele minerale naturale, nu mai putem avea certitudinea că alimentele pe care le consumăm pot asigura organismului toate vitaminele şi mineralele esenţiale de care acesta are nevoie.  Forever Living Products oferă cele mai bune suplimente nutritive obţinute din ingrediente de o calitate excepţională, atent selecţionate, realizate prin tehnologii ultra-moderne.

pagina sus
Produse Apicole - FLP
Produse Apicole Forever Produse apicole Forever

Forever Living Products oferă o gamă remarcabilă de produse apicole 100% naturale. Stupii sunt amplasaţi în condiţii ideale de mediu, în regiunile intens deşertice ale Arizonei, neafectate de pesticide sau poluanţi. Pentru colectarea şi conservarea materiilor prime în condiţii identice cu cele create de natură, se folosesc echipamente de recoltare şi procesare ultramoderne. Toate produsele apicole oferite de Forever sunt naturale şi au o valoare nutritivă ridicată, deoarece ajung la dumneavoastră direct din stupi, acolo unde albinele le prepară de mii de ani.

Controlul Greutăţii - FLP
Controlul greutatii Controlul greutatii

În prezent, tot mai mulţi oameni sunt conştienţi de necesitatea controlului greutăţii corporale şi de adoptarea unui stil de viaţă echilibrat. Cum consideraţi că ar trebui să fie dieta ideală? Ar trebui să fie gustoasă, uşor de respectat, să acopere nevoile energetice ale organismului, şi bineînţeles, să fie hipocalorică, pentru a nu ne îngrăşa. Veşti bune! Gama noastră de produse pentru controlul greutăţii corporale vă stă la dispoziţie pentru a reuşi să eliminaţi excesul de masă corporală şi să arătaţi aşa cum vă doriţi.

pagina sus
Îngrijirea Pielii (Ten) - FLP
Marine Mask Ingrijirea pielii tenului
       

Forever Living Products a conceput o întreagă gamă de produse unice, care hidratează în mod natural pielea, oferindu-i substanţele nutritive esenţiale şi vitaminele de care are nevoie. Aceste produse contribuie la protejarea pielii faţă de efectele nocive ale factorilor de mediu. Produsele din gama pentru îngrijirea pielii poartă sigla Consiliului Ştiinţific Internaţional pentru Aloe, instituţie abilitată să certifice calitatea produselor pe bază de Aloe vera.

Îngrijirea Pielii (Corp) - FLP
Ingrijirea pielii corpului Ingrijirea pielii corpului - FLP

Forever Living Products a conceput o întreagă gamă de produse unice, care hidratează în mod natural pielea, oferindu-i substanţele nutritive esenţiale şi vitaminele de care are nevoie. Aceste produse contribuie la protejarea pielii faţă de efectele nocive ale factorilor de mediu. Produsele din gama pentru îngrijirea pielii poartă sigla Consiliului Ştiinţific Internaţional pentru Aloe, instituţie abilitată să certifice calitatea produselor pe bază de Aloe vera.

pagina sus
Îngrijirea Personală - FLP
Infrijire Personala - FLP Ingrijire personala - FLP

Forever Living Products a combinat efectele benefice ale gelului stabilizat de Aloe vera cu ale altor ingrediente de o calitate excepţională, pentru a oferi consumatorilor o gamă de produse pentru igienă şi îngrijire personală fără pereche. Din cap până-n picioare, toate aceste produse vă vor „acoperi” cu Aloe vera. De la emulsii şi geluri la şampoane şi săpunuri, această fantastică linie de produse vă va face să vă simţiţi şi să arătaţi cum nu se poate mai bine!

Sonya Skin Care - FLP
Sonya Skin Care - FLP Sonya Skin Care - FLP

 

Din grijă pentru tenul tău, am creat o nouă gamă de produse cosmetice: Sonya Skin Care. Încearcă oricare dintre produsele acestei colectii şi vei afla "pe pielea ta" ce înseamnă îngrijire la superlativ.

pagina sus
Sonia Colour Collection - FLP
Sonya Colour Collection - FLP Sonya Colour Collection - FLP

Sonya Colour Collection este una dintre puţinele linii de produse de machiaj pe bază Aloe vera din lume, ce asigură concomitent efect de îngrijire şi de make-up. Combinaţia unică de ingrediente naturale, de la gel stabilizat de Aloe vera şi vitamine antioxidante, până la extracte marine şi extracte din plante, asigură protecţie, catifelare şi hrănire cutanată. Această colecţie deosebită sărbătoreşte bucuria vieţii prin bogăţia de culori şi nuanţe oferite, potrivite pentru orice ten şi orice stare de spirit.  Cu Sonya, machiajul tău va fi impecabil, iar tu vei arăta minunat!

Kit-uri - FLP
Kit-uri - FLP Kit-uri - FLP
        - Kit-urile conţin cele mai vândute produse Forever;
        - Totalizează 1 sau 2 puncte;
        - Preţurile sunt avantajoase pentru începerea afacerii.

        - Cereţi mai multe informaţii la numerele de telefon sau la adresa de mail de alături.
        Porneşte-ţi afacerea cu unul din aceste kit-uri care-ţi vor asigura produsele necesare desfăşurării activităţii la preţuri avantajoase.
        Ce trebuie să faci?
        Sună la:
0720 907 180
0371 460 189
sau trimite mail la
  aloevera@aloeveraflpforever.eu
şi cere-mi
pachetul de inscriere.
            Pachetul de înscriere este constituit dintr-o mapă ce conţine, pe lângă formularul de înscriere, o foaie cu cateva informaţii urile, un formular pentru prima comandă, un Catalog
de produse, brosura cu Politicile Companiei şi  legitimaţia Forever.
Toate acestea costă doar 10 lei.
Cu doar 10 lei poţi începe afacerea ta personală. Ţi-ai putut închipui vreodată că ar fi posibil aşa ceva? Să-ţi începi afacerea personală cu doar 10 lei? Acceptă această provocare! Dacă te implici serios, sunt sigură că nu vei regreta.
Dupa ce voi primi documentele semnate de tine vei primi un mail cu parola de acces pentru paginile rezervate colaboratorilor, unde vei gasi lista Kit-urilor şi o sumedenie de alte informatii utile.      

pagina sus
Curs valutar BNR
curs valutar in timp real