banda verde
banda verde
Felii din frunza de Aloe Vera
FOREVER LIVING PRODUCTS
Hrana trebuie să fie medicamentul tău!
Pentru alte informaţii:
Cel: 0720 907 180
Fix: 0371 460 189
aloevera@aloeveraflpforever.eu
logo FLP
Hartă site
Galerie artă
Home
Informaţii
Contact
Catalog
Teste
Calendar
Afacere
Link-uri
Marturii
Afecţiuni
Acces colaboratori
Băuturi nutritive
Gabriela Ichim

Gabriela Ichim

Înapoi la
Catalog
Aloe Vera Gel
Aloe Berry Nectar
Forever Bits N’ Peaches
Forever Freedom
Aloe Blossom Herbal Tea
Forever Aloe2Go
Forever Active Boost
Freedom2Go
Forever Pome... Power
Aloe Vera Gel - FLP
Aloe Vera Gel Aloe Vera Gel
        Imaginaţi-vă că tăiaţi o frunză proaspătă de aloe şi savuraţi sucul direct din plantă. Aloe Vera Gel este, cu adevărat, una dintre băuturile nutritive cele mai naturale pe care le puteţi consuma.
Cumpara!
Cod:#015 detalii...   Preţ: 28,46 (TVA inclus )
Aloe Berry Nectar - FLP
Aloe Berry Nectar Aloe Berry Nectar
        Aloe Berry Nectar conţine toate vitaminele, mineralele, aminoacizii şi enzimele aflate în Aloe Vera Gel, la care se adaugă beneficiile sucurilor de mere şi de merişor.
Cumpara!
Cod:#034 detalii...   Preţ: 28,46 (TVA inclus )
Forever Bits N’ Peaches - FLP
Forever Bits N’ Peaches Forever Bits N’ Peaches
        Forever Aloe Bits N’ Peaches, un alt mod de a ne bucura de calităţile gelului stabilizat de Aloe vera, într-o băutură cu excelentă aromă de piersici. Conţine fragmente de pulpă de Aloe vera şi suc de piersici bine coapte.
Cumpara!
Cod:#077 detalii...   Preţ: 31,00 (TVA inclus )
pagina sus
Forever Freedom - FLP
Forever Freedom Forever Freedom
        Forever Freedom combină Gelul Stabilizat de Aloe Vera cu gust plăcut de portocală, cu substanţe necesare menţinerii mobilităţii şi bunei funcţionări a articulaţiilor.
        Am îmbogăţit Gelul Stabilizat de Aloe Vera cu sulfat de glucozamină şi sulfat de condroitină, două substanţe de origine naturală, cu rol în menţinerea mobilităţii şi bunei funcţionări a articulaţiilor. Mai mult, am adăugat vitamina C şi MSM, o sursă primară de sulf biodisponibil de care organismul are nevoie pentru menţinerea integrităţii ţesuturilor conjunctive şi buna funcţionare a articulaţiilor.
Cumpara!
Cod:#196 detalii...   Preţ: 38,87 (TVA inclus )
Aloe Blossom Herbal Tea - FLP
Aloe Blossom Herbal Tea Aloe Blossom Herbal Tea
        Aloe Blossom Herbal Tea este un amestec de plante şi condimente, conceput special pentru a oferi un gust delicios şi o aromă bogată. Acest ceai este revitalizant, deşi nu conţine cofeină. Fie că este servit fierbinte, fie că i se adaugă cuburi de gheaţă, Aloe Blossom Herbal Tea are un gust minunat şi este uşor de preparat.
Cumpara!
Cod:#200 detalii...   Preţ: 19,78 (TVA inclus )
Forever Aloe2Go - FLP
Forever Aloe2Go Forever Aloe2Go
        Cu siguranţă apreciaţi beneficiile Aloe Vera Gel, dar şi proprietăţile antioxidante ale savurosului Pomesteen Power, ce conţine rodii, pere, mangostan, zmeură, mure, afine şi extract din seminţe de struguri. Forever Living Products a reunit beneficiile acestor două produse într-o băutură nutritivă convenabil ambalată, uşor de consumat. Forever Aloe2GoTM poate fi băut oriunde şi oricând, la birou, în maşină sau pe drum. Desfaceţi plicul în zona indicată şi profitaţi pe loc de beneficiile acestor două băuturi nutritive.
Cumpara!
Cod:#270 detalii...   Preţ: 89,57 (TVA inclus )
pagina sus
Forever Active Boost - FLP
Forever Active Boost Forever Active Boost
        Ştim cu toţii câtă epuizare presupune un stil de viaţă extrem de activ: să fii veşnic ocupat, să te afli într-o continuă alergătură între îndeplinirea sarcinilor de serviciu, preluarea copiilor de la şcoală, treburile gospodăreşti, efectuarea cumpărăturilor şi practicarea sporturilor preferate.
Cumpara!
Cod:#321 detalii...   Preţ: 3,46 (TVA inclus )
Freedom2Go - FLP
Freedom2Go Freedom2Go
        Bucuraţi-vă de toate binefacerile pe care le oferă Forever Freedom® cu gust exotic de rodie, prezentat acum într-un ambalaj comod şi uşor de transportat. Forever Freedom2GoTM conţine glucozamină, condroitină, MSM (metil-sulfonil-metan) şi suc dulce de rodie bogat în antioxidanţi, alături de binefăcătoarele ingrediente prezente în formula noastră brevetată de gel stabilizat de Aloe vera.
Cumpara!
Cod:#306 detalii...   Preţ: 104,78 (TVA inclus )
Forever Pomesteen Power - FLP
Forever Pomesteen Power Forever Pomesteen Power
        Specialiştii sunt unanim de acord că antioxidanţii au o importanţă vitală pentru sănătatea şi starea noastră de bine. În prezent, disputa specialiştilor din domeniul nutriţiei se poartă pentru a desemna fructul cu cele mai puternice proprietăţi antioxidante, fructul cu cel mai ridicat conţinut de xantone sau fructul cu cea mai ridicată valoare CARO (Capacitatea de Absorbţie a Radicalilor liberi de Oxigen). Forever Pomesteen Power răspunde tuturor acestor exigenţe, fiind un amestec brevetat al celor mai valoroase fructe pentru categoriile mai sus menţionate: rodii, pere, mangostan, zmeură, mure, afine şi seminţe de struguri.
Cumpara!
Cod:#262 detalii...   Preţ: 30,06 (TVA inclus )
pagina sus
Curs valutar BNR
curs valutar in timp real