OBSERVAŢII
         

 • Produsele pot fi consumate şi de copii. Se cunosc cazuri când unele din ele au fost administrate şi unor sugari, în biberon. Cu toate acestea, recomandarea este ca aceste produse să fie consumate de copii începând cu vârsta de 2 ani.
 • Este posibil ca, la îceput, în prima perioadă de folosire a produselor, să aveţi impresia că boala s-ar agrava. NU SE VA ÎNTRERUPE CONSUMUL PRODUSELOR!!!
 • Aloe Berry Nectar şi Forever Aloe Bits N'Peaches (cu conţinut mai ridicat de zaharuri) nu sunt recomandate celor care suferă de diabet.
 • Forever Arctic-Sea Omega NU ESTE RECOMANDAT PERSOANELOR CE BENEFICIAZĂ DE TRATAMENT CU ANTICOAGULANTE.
  Forever Arctic-Sea Omega
  poate fi administrat acestor persoane, numai după ce acestea au avut o întrerupere de 7-10 zile a tratamentului cu anticoagulante.
 • Aloe Vera Gel:
  - se introduce progresiv, începând cu 1 lingură în prima zi, cu 30 de minute înainte de masă, continuînd cu 2 linguri a 2-a zi, crescând astfel doza, cu câte 1 lingură zilnic, până se ajunge la cantitatea recomandată afecţiunii;
  - după ce se ajunge la cantitatea recomandată, se consumă acea cantitate zilnic, pînă la terminarea bidonului;
  - pentru a facilita eliminarea toxinelor este nevoie să beţi cel puţin 2 litri de apă pe zi;
  - persoanele cu afecţiuni digestive, vor lua gelul în timpul mesei sau după masă.
 • Aloe First - se va utiliza fie pulverizat, fie sub formă de prisniţe (comprese umede, dacă este posibil, cu folie de plastic deasupra, timp de 30 de minute).
 • Forever Bee Pollen - se recomadă a fi administrat după masă, în doze progresive, astfel: se începe cu ¼ tabletă / zi, timp de 2 zile, se creşte doza la ½ tabletă, apoi la ¾ tabletă / zi (deci cu câte un sfert de tabletă pe zi), până se ajunge la doza recomandată în cazul afecţiunii sau până la 2-3 tablete / zi.

             
Dacă aveţi întrebări sau nelămuriri contactaţi-mă  aici.