IMPORTANT
        Close
  • Produsele pe bază de Aloe Vera si suplimentele nutritive de la Forever au efect de creştere a imunităţii şi de refacere a ţesutului epitelial.
  • Nu sunt medicamente.
  • Începerea unei cure cu aceste produse nu presupune întreruperea sau excluderea tratamentului alopat. Renunţarea la medicamente se poate face în urma analizelor şi investigaţiilor prescrise de medicul d-vs curant.
  • Aceste produse ajută în mod natural organismul d-vs să lupte cu afecţiunile diminuând efectele negative ale medicamentelor.
            Produsele pe bază de gel de Aloe Vera vă vor ajuta şi susţine în combaterea neajunsurilor cauzate de condiţiile cotidiene de trai.
            Orice dietă este caracterizată de o serie de restricţii alimentare. Hrana din ziua de azi, nu oferă nici pentru un organism sănătos tot ceea ce acestea are nevoie. Iar dacă este vorba să mai facem şi restricţii, imaginati-va ce primeşte organismul!?
            În concluzie, ajutaţi-l cu aceste produse de la natură, deoarece, natura a creat pentru om tot ceea ce el are nevoie. Este suficient sa intelegem acest lucru şi să vrem să facem ceva pentru sănătatea noastră trupească şi mentală.
         
Dacă aveţi întrebări sau nelămuriri contactaţi-mă  aici.